Promocija knjige “Priče ispod trešnje”

Jeste da su ovi iz Mirosaljaca zauzelu najmanje polovinu bioskopske sale i jeste bilo korektno da ih propuštamo u redovima za autogram njihove zemljakinje Ane Vranić Gajić, ali oni brate, nikad da se raziđu!
Jedva se nekako progurah do autorke knjige, te i ja dobih taj cenjeni potpis.
Samo, ni ostali nisu bili mnogo uviđavniji: te sve im nešto zanimljivo (imate li vi ljudi, svojih kuća?), te bi da se posluže pravim domaćim čvarcima, da se „selfiraju“ i ostalo…
Kao dobre primere izdvajam i javno pohvaljujem: neobičnu nadahnutost naše Ivane Brkić, izražajno čitanje Slađane Radulović i promućurnost izdavača ovih trešnjinih priča Milju Lukić.
Ogrešila bih dušu da ne istaknem i dva svetla primera muškog junaštva i to: Vladana Gajića koji je predano beležio svaki trenutak ove promocije i Momčila Dimitrijevića, koji je, koristeći se običnom metlom nađenom u nekom ćošku, spašavao učesnike večerašnjeg okupljanja od nenajavljenog uljeza u hol bioskopa, u vidu jednog stršljena! 
Sve u svemu, jako prijatno i zabavno druženje na kome se jasno videlo da mi, ponosni predstavnici našeg grad najlepšeg na svetu, nismo „mačiji kašalj!“
Jabogme!

Arilje, 08. jun 2019. godine

Ljiljana Dimitrijević

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian