PUBLIKACIJE

Ti još veruješ u reči - Libervil
Zbirka poezije „Ti još veruješ u reči” nastala je u ovkiru projekta “Priče iz Arilja 2” u kojoj ćete naći dela naših sugrađana, ljubitelja Arilja ali i polaznika književne radionice Zvonka Karanovića u okviru ARLEMM-a. 
600 din
Povratak Kralja Dragutina - Libervil
Povratak Kralja Dragutina u Moravičku eparhiju je zbirka o životu Kralja Dragutina, crkvenim zadužbinama u opštini Arilje i duhovnim pričama naših sugrađanima i ljubitelja Arilja.
600 din
Priče iz Arilja - O.U. Libervil
Priče iz Arilja je prva publikacija Omladinskog udruženja Libervila. To je zbirka poezije i proze naših sugrađana i ljubitelja Arilja koji su pisali o Arilju, ljudima iz Arilja, sećanjima i dešavanjima. 
600 din
Pesnikova Reč - Vlatko Cvetić
Pesme su ljubavne, na osnovu ličnog iskustva autora. A najčešće se koristi motiv "idealne drage", kao i motiv "neuzvraćene ljubavi". Kasnije, tokom sazrevanja i daljeg razvoja zbirke, pesnik govori o svojoj dragoj i prema njenim manama, pa tako ona postaje "biće od krvi i mesa."
500 din
Heroji ili izdajnici - Momčilo Dimitrijević
Knjiga govori o sprko-srpskom stradanju u Drugom svetskom ratu u selima i varošima Zapadne Srbije. Govori o nesreći čitava jedne nacije. U knjizi su zabeležene ispovesti rodoljuba koji su stradali i robijali posle rata.
1.700. din
Ekološka čitanka - Katarina Majić
Ekološka čitanka zamišljena je kao interaktivno štivo i pored toga što deci na njima razumljiv način objašnjava pojedine pojmove, upoznaje ih i sa problemima koji opterećuju prirodu, nudi i rešenja, ali daje i neke zadatke. Tekst prate i zanimljivosti iz celog sveta. Pčelica izdavaštvo
750 din
Lom - Dimitrije Popović
.
Zbirka poezije.
Izdavač Sumatra
400 din
Pisma plavookom - Đorđe Matović
500 din
sr_RSSerbian